Gratis Theorie

Theorieles Autorijschool A7 geeft een gratis theorie ochtendcursus. Aan de hand van dia's, video's en natuurlijk de theorieboeken word je goed voorbereid op het theorie-examen. Naast het behandelen van de verschillende onderwerpen, krijg je tijdens de theorielessen ook proeftoetsen om te kijken hoe het staat met je kennis. De toetsing is volgens de nieuwste C.B.R methode met meerkeuze- en open vragen en gevaarherkenning.

Het theorie-examen

Na de theorielessen en de nodige zelfstudie ben je klaar voor het theorie-examen. Dit wordt afgenomen bij het CBR-examencentrum in Alkmaar.

Theorieprogramma 2017

3x per jaar wordt voor de praktijkcusisten van Autorijschool A7 en zij die zich hebben opgegeven voor praktijklessen een gratis theorieochtend gehouden. De theorieochtenden zijn in 2017 op 27 februari, 7 mei en 7 oktober
De cursus begint om 8.30 uur en eindigt omstreeks 12.15 uur
De cursussen vinden plaats op Oester 29 in Middenmeer.

Voor het theorie-examen is een geldig legitimatiebewijs vereist. Een theorie-examen kan hier gereserveerd worden, of natuurlijk via Autorijschool A7.

Voor leerlingen die wat meer moeite hebben om zich de theorie eigen te maken kunnen de theorielessen ook op individuele basis worden gegeven. Daar zijn dan wel kosten aan verbonden

Opfriscursus

Autorijschool A7 heeft een eigen theorie opfriscursus ontwikkeld. Deze cursus behandelt de ontwikkeling van de Wegenverkeerswet en de belangrijkste wijzigingen over de afgelopen jaren. De cursus is bedoeld voor gevorderde rijbewijs B bezitters en wordt in groepsverband gegeven. Bedrijven of instellingen kunnen deze cursus voor een middag of avond aanvragen. De cursusduur is ongeveer 2 1/2 à 3 uur.